Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupsömn

jag sov så gott när du hade cancer
evigheten på besök
filifjonkans katastrof
ingen oro blockad kollaps
sen kom du tillbaks och jag
blev fru drusse igen




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-20 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson