Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad betyder gult?

Träden utanför
signalerar i gult
jag sätter mig och väntar.

På vad ska jag vänta?
Hur länge?

Jag tror de lurar mig.
Det kommer inte att bli grönt på länge.

Under tiden
jag sitter och väntar
ser jag fåglarna passera.
De är fria.




Fri vers av SweetTouch
Läst 529 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-21 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner tonen inom mig, frihetslängtan.
2016-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Om det är snö betyder det "Ät inte!"

"Free As A Bird", som en låt heter.
Ja, de behöver aldrig bekymra sig.
"Gud föder höken", sade min mormor.
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

SweetTouch
SweetTouch