Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det oundvikliga kan skjutas framför tills ingen behandling finns kvar att sättas in.....


Det stora allvaret

Nu är det
allvar
ett stort allvar
all vardag
bleknar,
allvarlig blir
var dags
knopp som
slår ut i
bleka skratt
från ett vakum
av saknad
av all vardag
där du
trots
mil efter mil
ändå alltid
all min tid
funnits där
här




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-21 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP