Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET BLÅSER NORDANVIND



Fy vad det blåser, regnar och skvätter
dagar som nätter, rekord det sätter

Håll hårt i hatten, den dyra skatten
kan hamna i vatten, så håll i för katten !




© Palett




Bunden vers av Palett
Läst 596 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-10-21 18:05



Bookmark and Share


  aol
Underbart fint pennsving här.
2017-01-22

  Anya VIP
Härlig text med massor av rim. imponerande.
2017-01-21

  Salvation Pepper
Ja, passande i det här vädret! :)
2016-12-29

  Anya VIP
hahaha Jaa fast det är december så vet man inte om man måste hålla i hatten. Rätt som det är börjar det regna. :/
2016-12-02

  Bo Himmelsbåge
Jaa... hatten är ju ett nödvändigt skydd i detta äsch-liga väder!
Kul liten dikt om huvudsaken!
2016-10-22

  Lindha W Gustavsson
Härlig humoristisk dikt - gillas!
2016-10-22

  överlevaren VIP
Fint flyt!
2016-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Okej...jag ska...kul liten dikt om hur det verkligen är just nu...:-))
2016-10-21

  ULJO
Text som passar en dag som denna
2016-10-21

  Kattfot
Kul och passande dikt i denna väderlek. Gillar!
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett