Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotationen


Det finns en gnista av liv i ditt högra öga.
En utmaning och inspiration.
I det vänstra finns en sorg och en rädsla.
Alltid har jag sett det.
Först nu kan jag förstå.
Det finns inte en dag som jag inte är som du.
Alltid påväg och alltid på min vakt.
Mot glädjen mot rädslan.
Mot den fria sanningens magi.

Den ledde dig ingenstans.
Fanns att ta till när det snurrade för fort.
Förändringen kom oftast ikapp ändå.
Drömmen om förändringen kändes sann i sig.
Som en tillfällig paus i rotationen.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-21 20:36



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Så fint beskrivet.
Tycker om ditt språk - rent och okonstlat.
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj