Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2016


Minneslucka igen






blå och sliten
gläntar luckan
gångjärn
märkta av tid och bruk
när jag kikar bakom
minns jag

smärtan




Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-21 22:03



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Realistiskt i smärtan
2016-10-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
Jag har slutat glänta och satt ett stort hänglås på den!
2016-10-22

  överlevaren VIP
Ord som griper tag!
2016-10-21

  KYREUS of Sweden
...att
vara
människa
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP