Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återskapa


Försöker hålla samman
bilden av dig
vill hålla kvar din beröring
men bilden glider undan
och spåren av dina fingrar
finns inte kvar
på min hud

som om vi aldrig
möttes
som om din beröring
aldrig fanns

men min hud minns dina fingrar
och mina ögon har sett




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-21 23:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra :)
2016-10-26

    jaybird
Minnen blekta leder oss in i nuets färgprakt.
Delikat tonsäkerhet.
2016-10-23

    carinamnm
Alldeles utomordentligt skildrat en stark känsla och det som sker när det inte längre finns...
2016-10-22

  KYREUS of Sweden
Underbart!
2016-10-22

  ULJO
berörande skildrat
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös