Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grundfärg

 

 

 

Pariserblå skor
i en ficka av plast
finns plats för ett barn

 


Innanför staketet
krattar han neapelgult
hans händer är hungriga 

 


Det röda är alzarin
ingenstans
hittas papper på hjärtats kadens


Varför gråter barnet?




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-22 00:59



Bookmark and Share


  i af apa
varför gråter barnet?
man kan inte alltid veta.
men kanske just därför finns
färgerna...
2016-10-22

    ej medlem längre
är inte frågor en Börda? +
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo