Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fråga


i växelverkan:

glädje och sorg
lust och plåga

överflöd och nöd
skönhet och förfall

vänskap och hat
blomning och vissnande

stiltje och storm
fred och krig

men är våra själars kaos

verkligen granne med gud?




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-22 13:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En högst existentiell fråga, skriver du mycket bra om. Blir den någonsin besvarad?
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll