Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag slickade dig




jag gick in för uppgiften
med hull och hår

raspade sönder tungan
för hela världens skull

bara du
undslapp dig ett skri

det får vara bra




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-22 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP