Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fantastisk kvinna jag möter var morgon en hyllning till henne.


Du sköna

Ser något sväva fram varje morgon

ovan asfalten

likt en ängel jag möter med en

Lassekram

 

Där dina fötter berört den hårda marken

växer det blommor, liv

och med dina andetag målar du

regnbågar på den kalla betongen

 

Du kommer alltid med solen till mötes

men du får den att blekna en aning

i jämförelse med ditt vackra leende

och ditt ansikte lyser upp världen

 

Och i mitt bröst smälter istappar

du är ljuset i min lykta en blåsig höst dag

du är ett skyddsräcke jag kan hålla i för

att inte falla, du är en smekning med vinden

för att vakna upp, du är DU

du är ren kärlek.

 

Du lägger en viskning i mitt öra

vi kramas hårt

jag bjuder dig puss på kind

Och jag blir rik

ty jag är den första att möta dig

på morgnarna

och min dag blir räddad.

 

Jag får ett leende och dina så vackra

ögon förtälljer om värme som endast kan komma

ifrån kärleks Gudinnor Älvor eller Änglar.

 

Och jag känner att jag har nycklen till friheten

till ett paradis i mitt inre, ja till ett himmelrike

där du kommer att bjuda upp till dans

och vi kommer att mötas upp tillsammans

i någon drömm, nånstans bortom

där ingen kan nå oss...... det är bara DU och JAG....

 

Så snälla!... förbli alltid dig!

det är då vi är som dom bästa pusselbitarna

världen nånsin har skådat... det är vi

 

Yin och Yang

Romeo och Juliet

Bonny och Clyde

Love and Peace

Hård och Mjuk

Man och Kvinna

Lyxvänner och Soulmates

Du och Jag....

 

 

Tack för att du finns kära S......




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 701 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-07 18:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så ömt och kärleksfullt skrivet till denna någon.
Vackert!
2016-11-30

  Connie
Underbart varm och kärleksfull text skriven till din hjärtas dam!
2016-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en väldigt fin hyllning till denna någon...kärleksfullt och vackert...
2016-11-09

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-11-09

  sulimaa
Så vackert skrivet fina Lasseman... kärleken övervinner allt ... varm kram!!
2016-11-09

  aol
Underbart skaldestycke till ett hjärta, blev så berörd kram Lasseman från Lasseman,
2016-11-08

  Bo Himmelsbåge
Fantastisk bild med en härlig bamsekram
från en vacker kvinna till Lasseman!

En helt underbar kärleksdikt till KVINNAN i Ditt liv! Hoppas att ni alltid
kommer att vandra sida vid sida o berika varandra o bilda en helhet där bitarna passar perfekt!

Sparas!
2016-11-07

    ej medlem längre
Underbar text till någon!!
Och en vacker bild därtill! :)
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP