Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLÖTSLIGT - nakna

 


Plötsligt

 

bara stod du och jag

där

 

inom varandra

hjälplösa

utan förflutet

 

nakna

 

bara var

ett

 

och allt av då var borta redan,

allt var nu

och sedan

 

hudlösa

inom varandra

möter vi världen

som riddare

i en och samma rustning

 

hudlösa

andas vi varandra

 

____________

 

jag tar årmiljonerna

och slungar dem

bort!

 

vad ska jag med andra tider till

än denna stund

med Dej?

 

____________

 

© Sven-Erik Forslin ur Diktsamlingen -i-

FÖRLAGS AB GONDOLIN, 2005

 

/lånad illustration, fotograf okänd

 

 




Fri vers (Fri form) av S-E Forslin/same
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-22 16:29



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Väldigt Väldigt bra skrivet med en omisskänligt varm kärleksfullhet.

Man Gillar den omedelbart och förnimmer känslan mellan raderna!!!
2016-10-26

  DominiQueen
Jag bara Äääääälskar denna dikt. Vill hela världen ska smittas av Din vackra sinnliga magiska målande förmåga. Att ge ord livfulla bilder.
;-) Du gestaltningens sköne Maestro.
BRAVO!!!!

love is you
~ DominiQue

2016-10-22

  Ingrid Trolle
En underbar dikt
om den där obeskrivliga
kontakt-kärleken
2016-10-22

  Öknens Ros VIP
ja, vad ska man med andra tider till i en stund som denna?
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same