Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig




Ditt namn och nummer

finns kvar i min mobiltelefon.



Jag kommer aldrig att ta bort det



det vore som att förlora dig igen.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-22 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är ovanlig - så bra
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus