Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:CM FÄLDT


Samtid



Jag begriper inte ett vatten

Av dig


Fattar inte hur allt kunnat komma fram

Till dig


Någon jävla demon har slukat tiden

Uppenbarligen




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-22 17:22



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Krypt. ..
is-kt?
:)




2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt