Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slängt min tro

Jag har tappat tron
På människan
Helt
inte tappat
Jag har slängt den

Vår ras förstår ej värdighet
Ser inte värdet på nåt annat
Än sig själv

Ondskan
Egoismen
Vinner mark
Varje dag

Mina barns framtid
Hur ska jag se på den
Rädd att tänka klart tanken

Bröstet värker
Ögonen blänker
Frustrationen övermäktig

Ber min Gud om ursäkt
För oss människor
Du gav oss nåt
Vi inte kunde hantera




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-22 17:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har medvetet valt att inte tro på människan. Detta val baserar jag på vad Gud har uppenbarat i Sitt Ord. Dessutom är det så att den som sett sitt eget inre i gudomlig blixtbelysning har sett helvetets förgårdar. Men också Guds oändliga nåd.

Det var de första två som inte kunde hantera påbudet om ett visst fruktträd (och det står INGENSTANS att det handlade om äpplen).
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP