Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med natthimlens törst

 

Hölj mig under din kärlek

låt mig andas din lust

 

svalka torkans läppar

med natthimlens törst.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-22 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar dikt.
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP