Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlig reklam IV

Stöld från korna och häleri
det är vår industri!
Arla




Övriga genrer av Respons VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-22 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP