Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På barrikaden


min sköna får jag lov
tänkte sedan hålla hov

ute på gatan från en barrikad
i landskapet medelpad

där tänkte jag stå och tala
min röst ska ni få höra mala

om att leva och dö i vår tid
och om hur man kan få frid

genom att tänka på det som gott är
ja, det tänkte jag tala om när jag står där




Fri vers (Fri form) av Lucifer3
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-22 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucifer3