Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män som vill ha makt över kvinnans kropp

 

 

är antingen hallickar, konservativa, präster eller abortmotståndare

en kvinnas rätt anses som ett hot mot den egna personen (eller mänskligheten)




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-22 17:49



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Z:
Jag läser bibeln för att boken har ett enormt och alldeles för många gånger destruktivt inflytande!
Du är en fanatiker och ser inte sanningen.
Om du läser bibeln varje dag har du många frågor att besvara!
Men du törs inte ...

2016-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag läser Bibeln varje dag.
Varför läser du den?
Vad ska du med Bibeln till?
Hej då, Staffan.
2016-10-22

  Staffan Nilsson
Z:
Det står så mycket egendomligt i bibeln.
Du har inte läst bibeln.
Läs mina Bibelläsningar - https://www.poeter.se/Las+Bok?writer_id=46139&book_id=5666

2016-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Det står i Bibeln att mannen ska älska sin hustru som Kristus älskar församlingen.
Och det är bara de som hatar mig som kallar mig "Z".
Jag vägrar att diskutera med dig, Nilsson.
Du är en feministlakej.
2016-10-22

  Staffan Nilsson
Z:
Jag hatar inte!
Jag läser och begrundar vaket.
Du har inte läst bibeln.
Eller så blundar du för bibelns absurditeter.
Hatet mot kvinnor är grundat i patriarkat, i korkade föreställningen att män är förmer än kvinnor.
2016-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror fullt och fast på patriarkatet.
Gud är FADERN, inte modern.
Nilssons hat mot Gud och kristna är välbekant.
Likaså Rosens ständiga längtan efter att provocera kristna. I synnerhet män.
Vad beror detta på?
Vad skulle Freud ha sagt?

2016-10-22

  Staffan Nilsson
Bra rutet Öknens Ros!
Och snyggt.
Det finns ett organiserat hat mot kvinnor som draperar sig i gud och moral.

2016-10-22

    jaybird
Vissa patriarkala strukturer går permanent under svensk radar.
Andra patriarkala strukturer är legitima mål.
Du speglar vår tid väl i din betraktelse.
2016-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Abort är mord.
Jag kommer ALDRIG att ändra uppfattning i den frågan.
2016-10-22

    Orkiden
Alla kvinnor har rätten till sin kropp, likaså till sina beslut.
Likaså som mannen har rätt till sin, skulle vara hemskt om man vägrade ta hänsyn om inget samtycke skulle tas av han i hans beslut om sin kropp.
Sluta att lägga energi på att styra att styras, för det är just vad det är.
Lev här och nu fokusera på annat viktigare.
Hur ex ska vi få bättre skola och äldrevård???
Klura ut den ekvationen så som det är idag.

2016-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte ha makt över någon, men jag hävdar alla oföddas rätt till liv.
Krossa feminismen!
2016-10-22

    ej medlem längre
Det är inte ofta jag går i polemik mot kategoriska uttalanden. Nu kan jag bara inte låta bli. Det finns kvinnor som vill ge just den makten till någon utvald man. Jag är en sådan kvinna.
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP