Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två svenskar, var/är är inte så betydelsefulla, vill påminna om att jag är INTE rasist facist nazist eller främlingsfientlig!


Ikeamordet ska också uppmärksammas

Ikeamordet får aldrig glömmas bort!
en mamma och hennes son var där
och handlade in saker till hans nya lägenhet
men så plötsligt, helt oprovocerat
attackerades båda med kniv!
båda dog i sina blodpölar..
"att döda svenskar skulle få större
uppmärksamhet" de såg svenska ut
sa mördaren, som tillfångatogs!
Mr. leader of Sweden var extremt seg
att kommentera detta mord
inte mycket tid eller uppmärksamhet
i gammelmedias rader utan mest tystnad
men när mord skedde på en skola
i Trollhättan, och som nu uppmärksammas
då var han väldigt snabb att åka dit
och kommentera det hemska dådet!
helt solklart är det skillnad på folk och folk
snacket om "allas lika värde" är utnötta flosker
stämmer inte alls in i vårt samhälle
det är som så mycket annat
en STOR lögn!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-22 18:06



Bookmark and Share


  Angel of love
En viktig text, nej vi får aldrig glömma.
2016-10-25

    Orkiden
Tänker på dem en sådan dag som denna, jag tänkte då jag satt och såg morgon tv.
Det är hemsk att ge sig på barn och ungdomar extra starkt då en skola blir målet...
Då programledaren säger att jag var där exakt för 1 år sedan osv inte ett ord om Västerås sorg och skräck hur mår de? ( jag själv såklart känner sorg för dem som fick sätta livet till ) men då blir jag ledsen då jag inser detta ska inte kunna hända.
Att vi svenskar inte värdesätter oss själva, att det är fult att ta plats.Det har vi blivit itutade Jantelagen så långt jag kan minnas.
Hallå! En mor och son blev oskyldig dödade på ett av Sveriges största varuhus.
Vi ska inte bli en kopia av andra länder, där det är förtryckt och korruption som vardagsmat.
Mitt vackra trygga och lugna land Sverige, lider och blöder då är det min och din plikt att ta tillbaka den trygga och lugna land vi varit.
Bra! att folk reflekterar och diskuterar...välkommet!
2016-10-22

    jaybird
UD skickar nu ut promemorier till sina ambassader för att få utländska medier till att skriva mer i positiva ordalag om Sverige.

Angelägen text, mare.
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP