Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en skör tråd

Är en gudinna på jordligt visit,
stjärnorna gnistrar och glimmar
Oförstående blickar tittar på mig,
följer mina steg och ber mig: lugna dig...
Men ser de inte?
...förstår de inte?
Kalla mig inte sjuk, jag mår ju bra!
Mår förträffligt bra om jag får säga det själv!!
Jag är hög, och livet är min drog...
Hela mitt väsen sprakar av idéer, ambitioner och kreativitet
Barriärer sprängs, nyskap formas och livet svävar på fantastisk höjd

Jag är lycklig, så otroligt lycklig!


Flyr fältet, drar mig undan till en vrå
Min inre trädgård har vissnat och dött
Kvar finns ett öde landskap,
söndersprängt av kyla och ångest.
Men ser de inte?
.....förstår de inte?
Med tom blick ligger jag i sängen, ser upp i taket
Är det så här livet har sin gång, är allt som det skall?
Smärtan i själen driver mig till vansinne,
En ekande tystnad av tomhet och likgiltighet
sprids i min kropp
Tankar jag tillåter mig att tänka
får tårar att falla längs min kind

Jag vill verkligen inte leva längre.




Fri vers av Io
Läst 284 gånger
Publicerad 2016-10-22 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt stark text!
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io