Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömn

Mörkt ute min kudde ropar på mig
hon älskar när jag lägger mitt huvud i hennes famn
När det känns ensamt och trist är sängen min bästa vän
mitt täcke sveper sin kärlek så nära och runt mig
sängen vaggar mig till sömn
hoppas på sköna vackra drömmar där du kommer över ängarna
springande med utsträckta händer för att ta mig i din varma famn
Dessa drömmar gör att livet känns riktigt bra och behagligt
Hoppas på att morgondagen blir ljus och bra


Alprosen




Prosa av Alprosen
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-22 23:02



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En skön känsla du förmedlar här..inget kuddkrig utan en skön sömn och njuta av kuddens mjuka famn och inta drömmarnas land!

Härligt bra jäspig skön dikt!
2016-10-23

    Orkiden
Så fint skrivet, önskar dig en god natt.
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen