Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det lugnt

Jag har vaknat mitt i natten tre dagar i sträck nu
Har svårt att koncentrera mig
Vill inte äta eller sova eller göra någonting
Så jag låter allt bara vara
Fryser mest hela tiden
Har tredubbla tjocktröjor och håller världen på avstånd
Lever i nåt konstigt vakuum undertryck

Det gör ont att vänta, sägs det

Och jag vill att du ska kyssa mig.

Du säger
"ta det lugnt"




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-23 05:44



Bookmark and Share


  notsomad
kan vara så att vi dejtat samma person :) Känner igen mig så i dina texter.
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek