Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I BEFRUKTNINGSÖGONBLICKET!

tänds det nya livet! så har Gud,

Skaparen, bestämt!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-23 09:12



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
I människan finns nedlagt - av Gud, Skaparen - att försvara sitt liv och när det hotas har hon rätt att försvara det, försvara sitt liv. Men hon kan också välja bort att göra det.

JESUS valde frivilligt att ge Sitt liv för människans - vår - skull: "som ett lamm som förs bort för att slaktas.."

MVH/S-E
2016-10-23

  Öknens Ros VIP
När fadern är en bror, pappa, en nära släkting eller en våldtäktsman är det befogat med abort. Sådana situationer är alltför vanliga även om många blundar för det.
2016-10-23

  Öknens Ros VIP
detta "liv" är inte alltid livsdugligt, kvinnans kropp reagerar på detta och stöter bort embryot/fostret.
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld