Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bortom allt...


Där du är vill jag också vara

 

Du är nära, 

så nära mig

 

att jag känner

 

din varma andedräkt

emot min hals

 

din hand 

ligger på mitt bröst

över mitt hjärta

 

"och du säger, med ett leende

att det slår i takt med ditt"

 

och jag tror dig

jag litar på DIG

tror på dina ord

för att du

är just du

 

och jag älskar dig

 

tätt intill

inlindade i mina

är dina långa ben

som jag älskar

att kyssa,

då de smakar

så mycket DU

och kyssar säger mer

än ord, så jag kysser

hela dig

 

(ibland räknar jag

benens hårstrån

och då skrattar du så gott,

för de är ju så många)

 

tyst, så tyst

viskar du i sömnen

ord som knappt hörs,

likt det allra

lättaste av andetag

men jag vill höra

din röst, dina tankar

vill se in i dina ögon

 

ögon vars färg skiftar

då de säger,

 

att du älskar mig

 

så jag smeker din rygg

mina händer på din hud

följer varsamt hela vägen

utmed ryggraden, håller om

försöker kärleksfullt

väcka dig

 

och du är så varm

 

så varm och skön

tätt intill mig

så nära

 

att jag känner

 

din varma andedräkt

emot min hals, 

så tryggt, 

 

"att tryggare

kan jag aldrig vara"

 

och ömhetsorden dina

de mjuka, underbara fina

DIN eviga stora kärlek

som då när natten

motvilligt ger sig iväg

i gryningens saknad

blir till tröst...

 

  

"ty, där Du nu är

där långt bortom allt 

vill jag också få vara

så tag mig då dit, 

min älskade

kära"

§

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 675 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-10-23 14:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skönstämmigt
2016-10-27

  Lars Hedlin
Som vågor av känslor mycket vackert :)
2016-10-26

  Heikki Hellman
Så mycket tid har gått då
hon smekte min rygg
och jag hennes…..
att mellan oss finns endast minnen…
som upprepar
jag älskar dig, jag älskade dig…
då visste vi ej vårt livsmanuskript, det var ej vad det blev, tyvärr.
Ditt minidrama på vers berör, tack igen en gång…! Sparar
2016-10-25

  Blått Norrsken VIP
Du skriver så vackert och jag ser allt i bilder. Dina ord kommer som små överraskningar , allt eftersom jag läser . Briljant svävar dina enkla rena kärleksfulla ord ut i universum och möter mig här i min soffa. Jag blir varm och glad och tänker att ;kärleken faktiskt finns där ute någonstans. Mycket fint!!!!
2016-10-24

  hannajakobsson
Detta är inte konstruktivt, men jag måste bara säga att du skriver så himla fint om kärlek!
2016-10-23

  M:tin
Kärleksfullt!!!!!!
2016-10-23

  Nils-Robert
Å så underbart sensuellt dikt. Man riktigt "känner" beröringen mellan er båda.
2016-10-23

    ej medlem längre
Vackert, och nära. Du bäddar in texten
med ömmaste av täcke! *
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP