Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto 20161023


Gula öar snart vita

 

gula lövöar

utspridda på asfalten

snart kala björkar

 

tempen nära nollstrecket

grå himmel hotar med snö

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-23 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för denna fina nutidsbild i tankaform, jättefin bild!
2016-10-24

  ULJO
Så är livets flöde
2016-10-24

  Respons VIP
En fin ögonblicksbild!
2016-10-24

    ej medlem längre
Ja nu är det dags, löven satt kvar länge i år...
2016-10-24

  Bo Himmelsbåge
Jaa... gula löven täcks snart av vit snö...
liten fågel hittar gammalt brö´...
Pling, pling!
Men det som göms i snö kommer upp i tö...!
Höstens sår blir till vår!
Pling, pling!
Plong!

Mycket fint foto o vacker tanka!
2016-10-23

  Chawa VIP
Höstligt nära vintrigt... Tack för fin och taktfast väderleksrapport i tankaform!
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg