Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landskapet



Landskapet med det gröna fältet

målar det finaste tavlan på länge

Där finns bara luft, berg och djur

inga orättvisor, inga krig

men även om det är en vacker bild

i en enastående stund på jorden

finns en oro på att missa det vackra

Vi är på väg bortom vår själ




Fri vers av Minona
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-23 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sistraden säger egentligen Allt! Och är mycket fin:

"Vi är på väg bortom vår själ"

Tack.
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona