Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LIVS -OCH EVIGHETSFÖRVANDLANDE MÖTE!

Jag mötte Dig - JESUS - på vägen

och vintern föll i blom!

Och marken, fåglarna, träden

fyllde min värld med sång!


Jag mötte Dig - JESUS - på vägen

och något hände med mig:

jag började, smått förlägen,

följa Dig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 182 gånger
Publicerad 2016-10-23 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld