Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Guds rike består inte i ord, utan i kraft" "Gud stadfäste ordet, med de under och tecken som åtföljde det".


ORDENS OTILLRÄCKLIGHET

Fagraste ord om sommaren

var inte som när den

kom!


och ljuvaste ord om blommorna

var inte deras

blom!


Hur vågorna slår mot stranden,

i guld, när solen går ner, vet

bara den som står där


och hör!

och ser!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 184 gånger
Publicerad 2016-10-24 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld