Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Jag har inte skuld för någons blod, för jag har inte undandragit mig, att för er predika allt Guds rådslut".


VEM SKALL PREDIKA "ALLT GUDS RÅDSLUT" FÖR SVERIGES FOLK?

Sanningen om "synd, rättfärdighet och dom"

när inte predikanterna, Guds Ords

tjänare, gör det?


I Bibeln står det, att JESUS "var full av nåd

och sanning" men den Jesus som

predikas i Sverige, är enbart

full av nåd:


nåd utan sanning: en falsk JESUS, med andra

ord, ett lurendrejeri!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 235 gånger
Publicerad 2016-10-24 10:28



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Jeremia: "Så ofta jag talar måste jag klaga".
2016-10-24

  Onomatoprofet VIP
Vad var du sa om gnällspikar ?

2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld