Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stagnation i livet

"Det händer inget" klagar jag högljutt
o möts av dina oroliga ögon
där jag kan se ett resignerat "jag vet"

Funderar över vad jag vill ska hända
när min fysiska otillräcklighet bromsar
alla försök till skeénden.

Tänker att livet står väldigt stilla
o kommer att göra så
alldeles för länge.




Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2016-10-24 10:39



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
ibland så tycks tiden stå still, man vill att något ska hända. men fysisk otillräcklighet kan sätta käppar i hjulen.
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP