Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräddkåt



Jag blir gräddkåt när hösten är som mörkast, men alla jag känner har redan firat klart årets födelsedagar. Det är sjukt deprimerande att gå bland fallande löv och känna sig tänd på ett ljuvligt kalas.

Klart jag försöker känna nya människor, bli inbjuden på fest hos dem. Det är bara det att när jag berättar om mig själv åker de direkt till vårdcentralen och gråter över att vi råkat pratas vid.

Ibland blir sötsuget för stort, då bjuder jag hem vem fan som helst att vara gräddkåt tillsammans med mig, men ingen vågar vara ensam med någon som sexualiserat drömmen om att födas igen.

___________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-24 16:26



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Du har redan fått en applåd (tidigare), nu ska du få lite ord. Gillar rubriken. Visst kan det va så. Men det finns annat också. Choklad. En sån där kaka med 75 % kakao. Eller mer!
2016-11-13

    Sefarge VIP
Dikt som från en clown
Som fått för många
Tårtor slängda på sig
Hinmelskt bra skriftat!
:)
2016-10-26

  Gunnar Hilén VIP
den här vet du, är heeeelt i min smak....smakar väldigt sött och gott...behöver inte uppsöka vc.....kanske wc....
2016-10-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läste " Äcklet" av Sartre när ja var 19 och äcklas alltjämt av den boken,men om du satte ihop dina förnämsta texter skulle de ha motsatt inverkan.
2016-10-25

    Orkiden
Sexualitserat drömmen om att födas igen..är det upplevelsen att grädden äta...så ös på.
2016-10-24

  KYREUS of Sweden
Egenblandning
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP