Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande lik

Lågan av ett ljus
brinner mot sin död.
Ack, jag ännu kunde
se dig.
Gömd bland skuggorna,
du nu stod.
Brinnande lik,
dig som var från förr.
Sot av svart,
strimmor av rött.
Dold för världen,
du drog mig
mot dess djup.




Fri vers av Midnight
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-24 18:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stark mörkt vackert!
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight