Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min dröm

mörkret kylan
vad gör du
med mig

längtar så
till värmen
solens strålar
så jag åter
mig själv kan bli

..sitter tillbaka lutad
under parasoll
med en svalkande öl
så gott
med en vän
som får mig skratta
är heller inget
att tacka nej till

drömmer mig bort
sådär..
nästan förbi
smärtan
som aldrig
ger vika..

hoppas hoppas
natten blir lång

..så drömmen min
ger mig leende
på kind..
som räcker
hela dagen lång..

god natt




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-24 20:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du fångar stunden starkt och i beröring...kramar <3
2016-10-26

  Fem hjärtan VIP
Du har fångat känslan i din fina dikt!
2016-10-25

  Monika A Mirsch VIP
Rytmen i din dikt är fylld av saknaden i orden - välfångat!
2016-10-24

  ULJO
en god dröm väl värd att ta vara på
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler