Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
unyttjan


Du är ju så varm och luktar så gott

på tåget hem
efter en sen arbetskväll
någon i denna vagn
han bär din parfym
vid varje inåtandetag
ser jag sekunder av stunder
kan nästan ta på det
känna vibrationen från din varma nackes puls
vill nästan vara där
få sno lite värme
suktad till att leka igen
doften av din parfym lurar mig
att jag behöver bekräftelsen




Bunden vers av juliamaria
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-25 00:08



Bookmark and Share


  Zandor
det är det vi människor alltid söker....kärlek och bekräftelse
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria