Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äldre bilder

 

 

Tankar som tänks formeras och svävar ut

Ut genom väggar och rum som spöken

För att tänkas igen

Igenom och skickas tillbaka

 

Mönster som svarar

Där tid är ingenting värt

 

Svårt att tro

 

Stanna

Chansa

Om så bara för en gång

 

Vad finns här annars?




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-25 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson