Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi-Nu



VI

skön är vår närhet till varandra

stilla fångar vi in våra ögonblick

NU

vår framtid existerar inom nu

vår historia berättas nu




Fri vers av KristinaE
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-25 14:10



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Att uppleva stunden och fånga ögonblicket när vi är nära varandra. Vackert skrivet
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE