Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon om natten


Vill så gärna tro
du finns där i nattens längtan

Ögon,
lyser upp svarta nätters vidder

gnistrar i stilla längtan

väntan

öppnar upp

hjärta möter hjärta




Fri vers av KristinaE
Läst 392 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-25 14:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2016-10-26

  Nils-Robert
En dikt om längtan till det innerliga mötet. Vackert ordat.
2016-10-26

    Dan Myrbeck
Så fin! Påminner mig om min

Svart natt

som finns under LÄS GÄRNA.
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE