Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coitus Interruptus

När jag har träffat och talat med

sensuella, fina och intelligenta kvinnor

och det har uppstått en själslig kontakt

så behöver jag inte sträva efter

en könslig förening med dem

De har redan gett mig en själslig tillfredsställelse

Tänk om alla våldtäktsmän kunde tänka så !




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-25 14:29



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bra skriftat
2016-10-25

  M.Eta
Våldtäktsmän tänker med fel huvud!
2016-10-25

  Öknens Ros VIP
Tänker de överhuvudtaget?
2016-10-25

    Sefarge VIP
Bra sammanfattning.
Att lyssna med stora huvudet
Där förhöjning stannar kvar.
insiktsfullt skriftat !
:)
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP