Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ords skilda betydelse

Vad hade hänt med alla mina dikter

Jo, jag hade råkat förlägga dem

i samband med en flyttning

så nu kan jag inte förlägga dem

hos någon förläggare




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-25 14:43



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Det är verkligen intressant med nyanserna i språket, samma ord kan betyda så många olika saker beroende på sammanhang!

Din dikt blir en härlig ordlek, som jag läser med ett leende!
Hoppas dikterna kom tillrätta och till rätt förläggning till sist! :)
2016-10-25

  M.Eta
Rolig ordmagi men synd på dikterna!
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP