Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela naturen

För mig
en sann och ärlig kyrka
där jag känner frid och ro
för
min
själ

 

© Ann Åhsberg




Fri vers av Ann V Åhsberg VIP
Läst 603 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-25 17:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det för mig också.

2019-09-07

  anits VIP
Naturen är helt under läkande för både kropp och själ!
2016-11-05

  Chawa VIP
Ja, naturen är läkedom, healing, lyssnare, givare, balans, själavård så sant, så sant. Tack för din fina lilla vackra dikt som samtidigt är så stor! Hundra procents medhåll från mig!
2016-10-26

  Bo Himmelsbåge
Härlig dikt, med spännande layout i form av ett grönt kors!
Trädkyrkan är den verkligt sanna, demokratiska kyrkan, skapad av Gud själv o öppen för alla, utan förbehåll!

Skriver under på denna dikt till 100%!
2016-10-25

    ej medlem längre
Upplever detsamma helt och fullt, naturen är terapi för både kroppen och själen!
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ann V Åhsberg
Ann V Åhsberg VIP