Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro hopp och kärlek

Tv-programmet Tro hopp och kärlek

är nu slut för denna gång

och förhoppningsfullt för alltid

 

Varför utsätter man troskyldiga människor

för att nagelfaras i alla sina tillkortakommanden

och önskningar i att få vederfaras kärlekslycka

i en permanent och fin relation

Den ena förhoppningen efter den andra

grusas under programmets gång

Lyckligtvis var det i alla fall ett par

som fann sin kärlekslycka

 

Som varande man såg man många beteenden

hos män som vill imponera på kvinnor

och som gör det på fel sätt

vilket inte gör någon succé

 

 

 

 

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-25 21:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det är faktorn, nervositet, den är nog så närvarande vid dating ...

Men tänk här är det kameror, makeupborstar, smink, ljus, bild .m.m

Och vad kan inte detta störa
Det inre jagets skönhet...
Det syns knappt
Alla starka blixtar lampor
Ljud som inte klaffat
Repliker som ska tas om
Vinklar som måste ändras
Mitt i deras innerliga anknytning

Att bli förälskad vid första ögonkastet
Utan förvarning är få förunnat
Men som Christer och hans kärlek
Varar det därför oftast livet ut...

För inget dolde den inre skönheten!

Tycker din text bör läsas! Bra!

2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP