Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stencil

Den största rädslan

när man är gammal

och har gillat att skriva

Det är att man ska bli stencil !




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-25 22:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En rolig ordlek! Jag själv vill bli stencilerad! Det skulle vara gott att hålla mig själv i handen och leda mig mot ett förlag må hända om än som papperskopior! ;)
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP