Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar de slut någon gång?

Tar de slut någon gång
orden som strömmar
genom mina trötta tankar
ut genom mina fingrar

Orden som glöder på skärmen
ropar i det blåvita skenet av en iPad

Orden som kan lysa som en fyr i natten
eller kanske bara flämta som ett värmeljus utan värme

Jag undrar om de tar slut någon gång?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-25 23:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland bråkar orden/tankarna så det står härliga till....
2016-10-25

  Marianne Räf
Är, väl, bare å vänta å se vart det hela bär ! Tror på en fortsättning !
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP