Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men det finns hopp även i döden med honom för många amerikaner.


Jag både skräms och älskar idén se Donald Trump till styre!

länk:Typisk propaganda artiklar i svensk media.

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/usavalet2016/article23784037.ab

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23791708.ab

https://www.aftonbladet.se/tipsa/

 

- Jag både skräms och älskar idén se Donald Trump till styre av Amerika och implicit blir han syndaboken & frälsaren för till hela världen.

Men också skrattar när han vill bygga stängsel murar på  Mexikanska  pengar när det går lika bra komma till Amerika med suterräng,

Genom tunnlar.

En hemlig tunnel hittades vid Mexikos gräns med USA.

Vad utredarna har upptäckt inuti?

 

Mexikanska utredare har upptäckt en hemlig tunnel på gränsen till USA. Över 500 meter lång och är utrustad med ventilation och El.

Tunneln har också rälser för tåg transport sig själv, för transport av narkotika.

Mäter 1 meter brett, och nästan en och en halv meter i höjd byggdes på ett djup av 7 meter.

Som ett resultat, från sökeriet i hus där började tunneln konfiskerades och två ton marijuana.



Under de senaste åren har utredarna funnit mer än 75 av tunneler på gränsen till USA.

https://livet.se/ord/kategori/Morgondagen

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-26 10:23



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Bob Zimmerman borde nominerats till presidentkandidat,eftersom landets ekonomi är styrt från Israel,och Dylan är av judisk börd.
Det är inte för inte New York kallas för "Jew York"
2016-10-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det kan behövas lite humor i den amerikanska politiken,röka på me mariuana å sexskämt å så....
2016-10-26

  ULJO
Donald Trump mänsklighetens största skämt. Han som president är inte bra. Men heller inte Clinton. Så jag vet inte ...........
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP