Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer an på tonen

Det finns radioprofiler

som inte är så väl lämpade

för sina uppdrag

Jag tänker då närmast på Ring P1

där det finns några återkommande

profiler som har en ton

när de bemöter de som ringt in

och som inte låter sympatisk

Det finns också; företrädesvis kvinnliga

programledare som uppvisar en positiv ton

och utan att vara inställsamma

Som lyssnare är det mer njutbart

att få lyssna till ett samtal 

där man visar respekt för varandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-26 10:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Håller fullständigt med,,, mer öppenhet ger större möjlighet att dessutom komma sanningen på spåret... Bra!
2016-10-26

    Sefarge VIP
Ja en del
Massmedie
Personligheter
Lider av "Hyland syndromet"
Tror att programmen är till
för dem att visa sin "storhet"
(hybrisego) inför tittaren/lyssnaren
Stackars dem. Har dej sugit napp
Fått tröst tillräckligt?
:)

2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP