Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober ger igen


Hösten bankar på himlavalvet
träden vittrar sönder
bladen ömsar färg
i takt med trafikljusen

Vill bevara
minnesbilder
inte film i slowmotion

September var fin
Oktober ger igen




Fri vers av Bralin
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-26 11:15



Bookmark and Share


  ULJO
Oktober tar in lite på slutet nu som väl är
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin