Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mig till dig




Får det lov och

vara en kram idag

känn och ta emot

för här kommer

en från mig


KRAM! <3




Fri vers av Vågparet
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-26 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet