Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryssland svarar till marschkängorna om Östersjön flottan.

Ryssland skickar missil som kan bära kärnstridsspetsar vid gränsen med NATO. Varningen skickas till allierade, Rumänien.





Kreml inte lämna obesvarade förstärkning av NATOS styrkor på den östra flanken av alliansen och aktivera sköld på Deveselu.





Den ryska Östersjön flottan kommer att förstärkas i nästa period, journalister från tidningen "Izvestia", för närvarande kontrolleras av Kreml genom den nationella pressen förtroenden "Media Group", vars direktör är Alina Kabaeva, påstådda flickvän till President Vladimir Putin.
 
Journalister säger att den baltiska flottan får senaste generationens Corvetter Baer-M (bilden nedan), utrustade med kryssningsmissiler Kalibr.

 

Läs också: Putins militärstyrkor gör en show av kraft i Medelhavet. Ryssarna har för första gången flygplan osynlig




"Kalibr" missiler har redan använts av den ryska armén för strejker mot Syriens koncentrerade positioner i jihadist, 2015.
Således stöder flera Bloggar från militären, strike överallt i Europa kan och använder både konventionella stridsspetsar och kärnkraft.
Testning påbörjades 2008 och nu 3 år USA höjt invändningar rörande en eventuell överträdelse av fördragets mellanliggande kärn krafter.
Enligt inofficiella källor, har en rad nästan 5.500 kilometer-två gånger avståndet mellan London och Moskva-även om Ryssland insisterade att RADIEN är endast 1 500 kilometer.

 

Korvetter byggs specifikt för att navigera istäckta vatten, som de baltiska staterna. Baer-M modeller använt hittills i Svarta havet och har inte varit Caspica konfrontera denna situation.

 

Experter ser det "Izvestia" hävdar att dessa åtgärder kommer att stärka försvaret av enklaven Kaliningrad, är i grunden ett svar att stärka NATOS styrkor i området.
Kreml har redan börjat flytta missilsystem Iskander-M (bilden nedan), som en "varning" för alliansen.



Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2016-10-26 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP