Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I själarnas sal

Dina varma 

mot min hud

 

bubblande känslor

vaknade

 

orden du aldrig sade

kändes där och då

 

själar som vaknade

i längtande händer

 

du såg mitt universum

och jag såg ditt

i själarnas sal

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2016-10-26 17:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och härligt ....
2016-11-02

  Solstrale VIP
Innerlig skönhet! I ord och bild!
2016-10-31

  Karina"Kia"
Kärleksparet och en känsla ssom sågs..

Längtanslängtan i denna dikt !
Men som alltid mjukvackert och med mycket känsla bakom diktens ord som skaparen har lyckats mycket vackert med

Njutvackert och en längtan!
2016-10-28

  Peter G VIP
Så levande vackert om kärleken!

2016-10-27

  Blått Norrsken VIP
En jättefin dikt !
2016-10-27

    ej medlem längre
Nina!!!
2016-10-27

    ej medlem längre
Fin text du har skrivit
2016-10-27

    Dan Myrbeck
Vackert o fint!
2016-10-27

  Minona
Så fint!
2016-10-26

  M:tin
Obeskrivligt vackert skrivet, som jag har saknat dig Nina!!!!!!
2016-10-26

    Birgersdotter VIP
Varm och vacker.
2016-10-26

  Alysse VIP
Vacker kärlekspoesi
om mötet emellan själsfränder
Ljuvligt underbart!

2016-10-26

    ej medlem längre
mycket läsningar på din text. de flesta jag haft är på texten "det brinner på mejan".
2016-10-26

  ULJO
Det bästa på länge
2016-10-26

  Nils-Robert
Att sjunka ner i kärlekens hav och bli helt uppslukad. Underbart!
2016-10-26

    ej medlem längre
Underbara ord att läsa.
2016-10-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Trevligt att ha dig tillbaka här! - Hoppas allt är OK? Att få se in i någon annans universum är STORT och Underbart men få förunnat, då avstånden mellan själarna synes öka med rymdens accelererande expansion !

Bra skrivet!!!
2016-10-26

  Fem hjärtan VIP
Underbar poesi!
2016-10-26

    Sefarge VIP
Själavarma ord.
Stjärnpoesi
gnistrande!
:)


2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP